Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad sparris med parmesan, rucola och balsamico

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Balsamvinäger som fått lagras länge får en söt-syrlig och mustig smak. Passar utmärkt ihop med parmesan och i sallader, eller som här - med grillad sparris.

Ingredienser

Instruktioner

Koka sparris i saltat vatten 1 minut, kyl i isvatten. Torka sparrisen väl och droppa över lite olivolja. Grilla snabbt runt om och krydda med salt och peppar. Lägg på fat och ringla över olivolja och balsamvinäger. Garnera med rucola och parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.