Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad strömming med syltad rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med kokt potatis eller hemlagad mos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra köttsidan på fisken. Blanda olja, citronsaft, vitlök och sirap till marinaden och pensla på fisken. Låt ligga och dra i kylskåp i en timme. Grilla 2 minuter på varje sida.
  2. Löken: Skala och skiva löken. Fräs den lätt i oljan. Tillsätt saften, sirapen och vinägern och koka till dess att all vätska är borta. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.