Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad svärdfisk med gurk- och lime salsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Riktigt god fiskrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda limesaft, honung, olja och koriander i en flatbottnad skål. Lägg i svärdfisken och vänd den så att den täcks av marinaden. Marinera i rumstemperatur c:a 15 minuter.
  2. Skala lime och ta bort det vita under skalen med en vass kniv. Hacka limeköttet. Skala, kärna ur och tärna gurka. Blanda samman alla ingredienserna till salsan. (Salsan kan göras ett par timmar i förväg och kylas täckt.)
  3. Ta upp svärdfisken ur marinaden och salta och peppra. Grilla svärdfisken tills den är genomstekt, c:a 3 minuter på varje sida.
  4. Servera med färsk potatis och salsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.