Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad svartpepparbiff med cashewnötter och sugar snaps

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Måste prova detta nu när vädret ska bli bättre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman marinaden och lägg i köttet. Låt det marinera i 20 minuter.
  2. Smält smöret i en teflonpanna. Tillsätt socker, salt och cashewnötter. Rör om i ca 5 minuter tills all vätska är borta. Lägg i sugar snaps och sambal oelek. Rör snabbt ihop och ta av från plattan.
  3. Grilla köttet snabbt på båda sidor. Servera med nötter och bönor och dekorera med färsk mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.