Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad tonfisk med asiatisk potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda potatissallad, tonfisken går utmärkt att byta ut mot lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i klyftor.
  2. Rosta potatisen tillsammans med lite olivolja och vitlök i ca 25 minuter i 180°C.
  3. Vispa ihop ingefära med honung, lime och olivolja, smaka av med salt och peppar. Skiva chilin tunt.
  4. Blanda avokado, rödlök, chili, spenat och potatisen i dressingen.
  5. Grilla tonfisken medium rare.
  6. Servera tillsammans med potatissalladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Larkans 22 september 2012

    Har ätit denna flera gånger nu

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.