Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad tonfisk med mango- och chiliglaze

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tonfisk ska vara rosa i mitten, så se till att grilla den hastigt och att grillenär riktigt varm. Själv föredrar jag den well done.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen. Skär tonfisken i skivor på 150 g och pensla med matolja.
  2. Mixa med ingredienserna till glazen med stavmixern till slät konsistens. Grilla tonfisken när glöden är som bäst, några minuter per sida, beroende på tjocklek och på hur rosa du vill ha köttet.
  3. När du vänder fisken, pensla den andra sidanoch servera.Gott till är nudelsallad thai (se annat recept).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frucaos 20 mars 2010

    Hade hoppats mer på den - tycker inte att man kände av glazen så mycket - men jag kanske gjorde fel ... Det känns ju alltid lyxigt med färsk tonfisk!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.