Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade and- eller duvbröst

 
Skriv ut

Blir lika gott både med and och duva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Man kan börja med att bulta brösten lite innan man lägger dom i marinaden för att göra dom lite tunnare, speciellt ifall man använder gräsandsbröst som kan vara ganska stora.
  2. Sen blandar man ingredienserna till marinaden i en skål, har inte angett några mått eftersom det är avgörande hur många bröst man tillagar åt gången men gör en marinad så det täcker brösten i skålen i alla fall.
  3. Låt stå i kylskåp ca 1 timme och dra sig, eller hur länge man önskar. Sen är det bara att värma upp grillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.