Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade Chorizo- och färskpotatisspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 8 träspett i blöt, minst en timme, så att de inte tar eld under grillningen.
  2. Skrubba potatisarna och koka dem i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka. Skär korvarna i fyra delar.
  3. Blanda oljan med timjan och paprika. Trä potatisar och korv på spetten. Pensla potatisarna med den kryddade oljan.
  4. Grilla spetten över glödande kol, vänd dem då och då, tills korv och potatis har fått en gyllenbrun färg. Plommonsås är god som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.