Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade färsspett med tomat- och örtpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan både grillas, stekas och göras i ugnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta färsen med salt och potatismjöl. Tillsätt chilisåsen och blanda till en smidig färs. Koka pastan
  2. Forma färsen till avlånga biffar. Lägg in en bit ädelost i varje biff. Trä rullarna på spett och lägg dem på en plåt . Pensla med olja. Sätt plåten under grillen i ugnen. Grilla 5-6 min, vänd spetten under tiden. Eller stek rullarna i margarin i en stekpanna. Trä då på spetten efter stekning.
  3. Fräs purjolöken i någon minut i olja. Dela tomaterna och ta bort kärnorna. Skär tomatköttet i små tärningar och blanda med purjolöken. Tillsätt örtkryddorna. Häll av vattnet från pastan. Blanda ner tomat- och örtblandnigen. Lägg upp pastan och placera spetten över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.