Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade grekiska färsspett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

De är så goda så!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen först med salt, sedan med alla övriga ingredienser till en fast smet. Forma den till 8 avlånga bullar och trä upp dem på spett. Grilla spetten vacker bruna runt om. ( Spetten kan också stekas i en stekpanna). Servera med citronklyfta att pressa över, klyft potatis och en Tzatziki sås och en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • viralottan 10 april 2009

    Det här var gott!!! Vi körde dem på grillen 2,5 minuter på varje sida. Fyra sidor alltså. Använde alla de tillbehör som du rekommenderade och det blev toppen. Både barn och vuxna åt med god aptit. Det blir en 4 men den är ++. Tack! /Viralottan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.