Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade grönsaker i marinad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här gäller det omvända – grilla först och marinera sen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda citronskal och saft med honung och olja samt smaka av med salt och peppar.
  2. Skiva aubergine och zucchini, dela och kärna ur paprikorna samt avlägsna det nedersta på både sparris och salladslökar.
  3. Grilla alla grönsaker hastigt över stark glöd. Vänd därefter ner dem i marinaden och låt stå ett tag före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.