Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade grönsaker med salsa verde

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Grillade grönsaker får fin smak av rökt olivolja. Servera med en smakrik och fräsch salsa verde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salsa verde: Mixa alla ingredienser grovt i en blender eller med en stavmixer, smaka av med salt och peppar.
  2. Grönsaker: Skiva auberginen på längden i 1/2 cm tjocka skivor och salta på sidor, låt ligga ca 30 minuter. Skiva, dela eller bita resten av grönsakerna. Pensla med olivolja och grilla dem så att de blir mjuka och får fin färg. Torka av auberginen, pensla med olivolja och grilla även den till fin färg. Salta och peppra grönsakerna, servera som egen rätt eller som tillbehör tillsammans med salsa verde och/eller rökt olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.