Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade grönsaksspett med kryddiga korvar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillat är sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd kolgrillen eller sätt på elgrillen. Skala och klyfta löken. Dela och kärna ur paprikan. Skär den i bitar. Dela zucchini och aubergine. Skär i bitar. Varva grönsakerna på spett. Pressa vitlöksklyftorna. Blanda med ostronsåsen och oljan. Pensla spetten.
  2. Grilla korvarna och spetten i 6–8 minuter. Vänd dem flera gånger. Pensla spetten och krydda. Servera gärna med smaksatt keso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.