Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade heta chilibiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Snart är det grilldax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa cayennepeppar, tomater, chilifrukt, lök, vitlök, salt, oregano och kummin. Det ska bli en puré.
  2. Lägg köttet i en stor bunke och häll purén över. Blanda ordentligt. Låt stå och dra i ca 2 timmar. Blanda om lite då och då.
  3. Grilla köttet på båda sidor i ca 2-4 minuter på varje sida. Servera köttet med den puré som finns kvar och färskpotatis samt en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lottafroberg 7 maj 2011

    Ska måtten verkligen vara dl till chillin och cayennepepparn?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.