Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade karibiska fläskfiléstubbar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

En härligt smakrik grillad fläskfilé som är perfekt en varm svensk sommarkväll. En kall mojito är god att kyla ner munnen med mellan tuggorna.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa bort hinnor och eventuella senor från fläskfilén. Den i 3-4 cm långa stubbar. Vispa ingredienserna till marianden. Blanda fläskfilé och marinad väl i en plastpåse. Låt vila i minst 30 minuter. Grilla tills köttet är genomstekt, ca 5 minuter per sida. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • DrBazooka 7 juli 2009

    Mycket bra marinad! Jag hade endast vit rom hemma men det blev kanongott. Kommer snart att använda receptet igen. Det passade oerhört bra med coleslaw och avocadosalsa till. Kallt öl att dricka! Mmmm

  • christincarlsson 25 april 2011

    God, men kunde haft i mer kryddor för lite mer styrka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.