Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade kycklingspett med fruktig sallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig sommarrätt med fruktiga och friska smaker från melon, citron och fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd kolgrillen. Lägg en fetaoststav i varje kycklinglår, vik ihop dem och trä på spett.
  2. Sallad: Tärna melonerna och salladen i ganska stora bitar, skölj och tärna gurkan och skiva lökarna fint. Blanda salladen i en vacker skål.
  3. Dressing: Blanda samtliga ingredienser till dressingen. Häll hälften över salladen. Pensla kycklingspetten med dressing och grilla dem ca 5 min på var sida. Vänd och pensla med jämna mellanrum. Servera de varma spetten med den fruktiga salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gourmet-Ia 1 augusti 2008

    Denna rätten åt vi när min man fyllde år i våras. Supergod och melonsalladen uppskattades av både stora och små

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.