Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade lammkotletter med kapris och sparrissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräsch rätt när grillsäsongen startar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra lammkotletterna. Grilla citronerna i 10-12 minuter och lammkotletterna i 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek.
  2. Blanda sparris, lök, tomater och kapris i en skål.
  3. Rör ihop en dressing av olja, vinäger, salt och peppar och blanda med grönsakerna.
  4. Servera lammkotletterna med salladen och grillade citroner.
  5. Det går alldeles utmärkt om man vill att byta ut lammkotletterna mot t ex entrecôte eller karré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.