Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade lammspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lamm med sting möter en fräsch sallad. Servera gärna med cachumbarsallad (se annat recept).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Plocka och hacka koriandern. Skala och finhacka vitlöken. Skölj, kärna ur och finstrimla chilin.
  2. Blanda koriander, vitlök, chili, citronjuice, olja och salt.
  3. Putsa köttet. Skär det i bitar, ca 3x3 cm. Låt köttet marinera i hälften av marinaden medan du fixar tillbehören.
  4. Skala löken. Skölj och kärna ur paprikan. Skär dem i tunna bitar och trä upp på spett med köttet. Grilla spettet runt om cirka 8 minuter. Häll resterande marinad över köttet. Servera med cashumbarsallad (se annat recept) och gärna grillad majs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.