Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade laxfiléer med Ratatouille och grillade grönsaker

 
Skriv ut

Enkelt, snabbt och väldigt gott - servera med en god grillsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken.
  2. Tillaga ugnspotatisen och grönsakerna enligt anvisning på förpackningen.
  3. Pensla lite olja på skinnsidan eller ha en bit folie under så fastnar fisken inte lika lätt i gallret
  4. Grilla laxen med skinnsidan nedåt och lägg på locket för bästa resultat.
  5. Laxen är klar när proteinsläppet i form av vitt skum sipprar ut. Grilltips – Tina alltid fisk innan grillning. Grilltips – Använd med fördel grillnät eller halster.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.