Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade marulkkotletter med smak av Asien

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt bjudmat med denna goda fisk. Marulk är en riktig festfisk med fast och köttig konsistens. En sås till gjord på bl.a. chilisås, lime och finhackad koriander och servera med ris och en sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Såsen: Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylskåp ca 20 minuter.
  2. Skär ev bort mittbenen på marulkkotletterna. Salta, peppra och pensla dem med oljan.
  3. Grilla eller stek kotletterna 1-3 minuter på varje sida. Ta upp och lägg på ett fat. Fördela såsen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.