Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade revben

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman buljongen med soja. Hacka vitlöken och lägg ner det i buljongen. Låt det koka upp. Lägg i köttet och låt det sjuda under lock ca 20 minuter. Låt köttet kallna i buljongen. Skala och hacka löksorterna till barbeuesåsen. Fräs dem mjuka och glansiga i lite matfett. Kärna ur och finhacka chilin. Rör ner den i kastrullen tillsammans med tomatkross, ananas och farinsocker. Låt såsen småkoka ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.Pensla köttet med glazen och grilla det ca 5?8 minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.