Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade revben

 
Skriv ut

Utmärkt goda på julbordet :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda sirap, olja och vitlök i en skål.
  2. Stöt saffran och salt i en mortel tills allt är pulveriserat. Blanda ner kryddorna i marinaden.
  3. Gnid in marinaden på revbenen och ställ i kylskåp i minst 2 timmar, gärna längre.
  4. Stek revbenen i 175° varm ugn i 50 minuter, tills revbenen är klara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.