Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade spareribs

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Fungerar perfekt även med tjocka revben som man skär ned i mindre bitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär revbensspjället i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda lökhacket med övriga ingredienser, förutom saltet.
  2. Lägg revbensbitarna i en form och pensla dem med marinaden. Täck formen. Låt stå kallt i kylskåp ca 2 timmar. Salta.
  3. Grilla revbensspjällen över utegrill eller i övre delen av ugnen i 250°C, med grill ca 20 minuter. Vänd efter halva tiden.
  4. Servera t ex med pumpapaj, bakad potatis och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.