Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade tortillasnibbar med päron, ädelost och valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert, enkelt och supersmarrigt! Det är även gott med smulad fetaost istället för ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula osten över halva delen av båda tortillabröden. Skär päronen i tunna skivor och fördela över osten. Krossa valnötterna och strö ovanpå.
  2. Ringla över balsamicosirap och vik över den andra delen. Tryck till. Grilla tills osten smält och tortillan fått fin yta. Skär i snibbar och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.