Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat fläsk med Ramen nudlar

(5 kommentarer)  
 • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varmt och gott på vintern

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp kycklingbuljongen, vitlök, sojasås och 100 g av det grillade fläskköttet i en stor kastrull. Sänk värmen och låt sjuda i 10 min. Sila av och släng vitlöken och fläskköttet, Vilket inte är nödvändigt om man inte vill, köttet går bra att äta. Koka nudlarna i en stor kastrull med livligt kokande vatten i 5 minuter eller tills den är aldente. Sköj och häll av. Dela upp nudlarna mellan 4 soppskålar, arrangera det övriga fläskköttet ovanpå nudlarna tillsammans med spenat och de halverade äggen. Häll över den kokande buljongen försiktigt. Ge spenaten tid att börja slokna lite innan soppan serveras.

Liknande recept

Kommentarer (5)

 • Reconciler 6 april 2009

  Nu känner jag mig otroligt töntig och nördig. Intresset för Ramen har blivit otroligt stort sen jag började se på Naruto (anime serie) och denna passar perfekt för det huvudpersonen Naruto alltid äter i serien, skall testa detta recept så snart som möjligt, tackar!

 • andreas92 13 mars 2010

  haha håller med dig jag fick också inspiration från naruto hoppas det är så gott som jag tror det är :D

 • Kazuo 8 maj 2010

  Haha, även om jag nu inte hade Naruto i tanken när jag letade receptet så måste jag ju instämma med att det var därifrån jag uppmärksammade rätten och därför såg till att äta den i Japan när jag var där senast.

 • Ylva122 21 oktober 2011

  Yey! Nu har jag hittat en bra japansk maträtt till hemkunskapen och jag hoppas att min lärare tycker att det är gött. (ja jag är 13år)

 • Alakina 14 januari 2012

  haha jag kan inte annat än att hålla med alla andra när dom säger att intresset för Ramen kom efter Naruto..det ser riktigt gott ut även i serien och det här verkar vara ett jättebra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.