Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat kött med chiliglaze

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ge din favoritköttbit extra smak och glans med läcker smörglaze.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär zucchinin i strimlor. Skala och skiva löken. Skölj linserna och låt dem rinna av. Blanda zucchini, lök, linser, rucola, vinäger och salt i en skål.
  2. Blanda smör, sambal oelek och limesaft. Pensla köttet med smör- och rapsolja. Grilla 2–3 min per sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Servera med linssalladen, kryddsmöret och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.