Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillkrydda

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Eftersom jag försöker undvika alla E-tillsatser och köper absolut inget med E621 (glutamat) i har jag även gjort min egen grillkrydda.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg allt i en mortell och blanda. Förvara i burk.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • zonale 8 maj 2008

    Mycket god och helt "ofarlig".

  • wiklund73 14 maj 2009

    Den var god.

  • AnnaEtuna 19 juli 2009

    Mycket mycket god!

  • mulle640 7 november 2010

    Gjorde lite mer denna gång

  • soccermum 30 januari 2011

    Full pott av mig! Tack så mkt :)

  • lill-lindqvist 10 december 2011

    5 poäng !

  • everhard 6 februari 2013

    Glutamat? The carboxylate anions and salts of glutamic acid are known as glutamates. In neuroscience, glutamate is an important neurotransmitter that plays a key role in long-term potentiation and is important for learning and memory...... God krydda dock! =)

  • Cassiopeya 12 maj 2013

    Blandade 1 msk krydda med 1/2 dl olja och använde som marinad när vi grillade, gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.