Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillmarinad

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Detta är vår favoritmarinad :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna och använd till nöt- eller kraftigare fläskkött. Ju längre köttet får ligga i marinaden desto mer smak tar det givetvis åt sig. Försök att påbörja marineringen åtminstone 12 timmar innan du ska börja grillningen.
  2. Tips! Om du hittar flytande hickoryessens, s k liquid smoke, som ger röksmak åt marinaden kan det vara roligt att prova. Var försiktig bara, essensen är väldigt rökig i smaken och tar du för mycket blir det oätligt, några få droppar räcker alltså.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • begeanka 8 oktober 2008

    mkt gott!

  • gds877 24 augusti 2009

    Denna var delikat, köttet fick stå i marinaden drygt 12 timmar, favorit blir det.

  • Gul13 28 mars 2011

    Superdupergod!

  • majamia 28 mars 2011

    Roligt att ni också gillar denna marinad :) Vi marinerade vårt kött i denna marinad i helgen, underbart gott! Nu vill i ha mera vår och grillat ;)

  • Marita 5 maj 2011

    Tack för ett superbra recept på marinad. Mycket god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.