Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillmarinad för kyckling (thailändsk)

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Mycket god marinad som får kycklingen att smaka som i Thailand. Passar bäst med kycklinglår eller klubbor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta kycklingen och ansa bort oönskat fett. Blanda ihop marinaden i en bunke och lägg ner kycklingen. Vänd då och då och låt kycklingen marineras i minst 3 timmar.
  2. Grilla sedan kycklingen, men vänd ofta för att se till att den inte blir bränd.
  3. Lycka till, det är jättegott och inte starkt!

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • sirshrek 13 juli 2008

    Fin marinad men tillsätt även thailändsk oystersås och thaibuljong så blir den fulländad

  • Lindanemon 29 september 2008

    Åååååh, så gott! Kycklingen bara smälter i munnen. Högsta betyg :-)

  • Lindanemon 29 september 2008

    Förlåt, jag glömde klicka i betyget förra gången...

  • Queenie 30 september 2008

    Kanongott! Högsta betyg.

  • monicadanell 16 augusti 2009

    Kanon gott kommer att göra om dom tack för ett gott kyckling klubb recept monica

  • monicadanell 16 augusti 2009

    Super gott klart 5 poäng monica

  • monicadanell 21 mars 2010

    Idag grillade jag kyckling och så tog jag din grillmarinaden thailänska den är ju super blev den blev bra till grillade kyckling den är helt klart godaste jag har smakat monica

  • ingemar75 12 januari 2011

    Det var inte sista gången jag gjorde detta recept! Tackar

  • Ulmenkott 20 januari 2012

    Hej.. du har skrivit 2 vitlökar... det är en JÄKLA massa vitlök det för 1 Kg kyckling?!? Antar att 2 klyftor är mera korrekt...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.