Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillmarinad med örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop marinaden. Lägg de förkokta spjällen, eller andra köttbitar, i kraftig plastpåse, typ fryspåse, och slå marinaden över. Se till att marinaden kommer på alla bitar och lägg i kylskåp ett par timmar. Grilla spjällen över fin glöd. Beräkna 2 till 3 minuter på vardera sidan, allt beroende på spjällens tjocklek. Servera med grönsallad innehållande oliver, bitar av zucchini och färska bönor förutom strimlad sallad, gurka och tomat. Vitlökskryddad dressing på olivolja och vinäger bjuds till liksom gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.