Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillmix med kött och potatisspett, samt het grillsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och enkel grillrätt som går snabbt att tillaga...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka potatisen. Ånga av, trä upp på blötlagda grillpinnar och pensla med lite olja.
  2. Välj en eller ett par sorters kött (tillsammans 600 g). Skär det i 2-3 cm tjocka skivor.
  3. Blanda såsen och dela upp den i 2 skålar. Pensla köttet med den ena och spara den andra som sås till det färdiggrillade köttet.
  4. Pensla köttet med såsen och grilla det 2-3 minuter per sida. Pensla med såsen ett par gånger till under grillningen. Strö på lite salt. Grilla samtidigt potatisspetten bara så att de blir varma.
  5. Servera kött och potatisspett med sallad, droppa över resten av såsen och strö på ost. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.