- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
God och enkel grillrätt som går snabbt att tillaga...
Instruktioner
- Börja med att koka potatisen. Ånga av, trä upp på blötlagda grillpinnar och pensla med lite olja.
- Välj en eller ett par sorters kött (tillsammans 600 g). Skär det i 2-3 cm tjocka skivor.
- Blanda såsen och dela upp den i 2 skålar.
Pensla köttet med den ena och spara den andra som sås till det färdiggrillade köttet.
- Pensla köttet med såsen och grilla det 2-3 minuter per sida. Pensla med såsen ett par gånger till under grillningen. Strö på lite salt. Grilla samtidigt potatisspetten bara så att de blir varma.
- Servera kött och potatisspett med sallad, droppa över resten av såsen och strö på ost.
Smaklig spis!
Publicerat den
2 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar