Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillplanka med chimichurripotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftigt kött som serveras tillsammans med en läcker potatissallad. Chimichurri är gott till nästan allt ; fisk, skaldjur, kött och fågel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen i saltat vatten. Häll av och låt svalna. Blanda alla ingredienser till chimichurrin. Dela potatisen och vänd runt med chimichurrin.
  2. Grilla köttet enligt anvisning på förpackningen till en innertemperatur på 68 grader. Dela limen i halvor och grilla snittytan till en fin färg. Grilla paprikorna tills de är lätt mjuka. Servera med potatissalladen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.