Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillspett med karré och coleslaw

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kryddiga grillspett. Serveras med coleslaw och kall gräddfilsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: rör ihop ingredienserna . Skär köttet i 2 x 2 cm stora tärningar. Lägg de i marinaden i ca 2 tim
  2. Coleslaw: skala och strimla morötterna, slanta salladslök. Blanda detta med resterande ingredienserna och smaka av med salt och peppar
  3. Sås: Blanda ingredienserna, smaka av med salt och peppar
  4. Trä upp köttet på spett och grilla på medelstark värme i 15 min. Vänd spetten under tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.