Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillspett med medelhavsmarinad och fetaostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med klyftpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden i en plastpåse.
  2. Skär köttet i jämnstora bitar och lägg ner det i marinaden.Låt marinera i minst 2 h.
  3. Trä upp köttet på grillspett och grilla dem 6 -8 minuter. Vänd dem då och då under grillningen. Salta.
  4. Mosa fetaosten och blanda samman såsen. smaka av med salt. Serveras kall.
  5. Servera spetten med såsen, klyftpotatis och en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.