Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillspett med scampi och torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda spett som serveras med gurksallad och ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Gurksalladen: Skär gurka i strimlor och låt dem rinna av på hushållspapper. Blanda gurka, gräddfil och saffran. Smaksätt med salt, peppar och ev lite citronsaft.
  3. Spetten: Skär torsken i kuber (ca 2x2 cm). Skala räkorna och trä upp dem och torskkuberna på spett. Droppa citronsaft över och pensla med smör. Salta och krydda. Grilla spetten på grillpanna eller i ugn ca 3 min per sida.
  4. Servera med gurksalladen och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.