Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grinda-limpa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Det här receptet är från Buffé, och de har ypperliga recept för det mesta. Jag bakade limporna i kväll och gick ned för räkning, så goda var de. Tyvärr är jag inte människa att ta bort grejer från telefonminnet så jag kan inte lägga upp någon snygg bild innan de är uppätna ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Blanda ihop alla ingredienser förutom bakpulver och bikarbonat. Blanda degen slät, ev i degblandare i ca 5 minuter. Rör i bakpulver och bikarbonat. Fortsätt blanda.
  3. Häll degen i 2 brödformar klädda med bakplåtspapper och grädda ca 1 timma och 10 minuter. Lägg ev över aluminiumfolie de sista 10 minuterna. Känn med en sticka att bröden är klara.

Kommentarer (3)

  • Jonasg1 6 juli 2009

    Provat dessa, och instämmer med receptets skrivare. Dom är helt makalösa!

  • Majsan100 28 september 2009

    Min son blev överförtjust i limpan o den var verkligen jätte god!

  • mat-ilda 25 november 2010

    Jätte jätte gott .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.