Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grisgryta med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott recept med fläskkött och curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet. Skär det i strimlor. Skölj och ansa purjolöken. Strimla dem fint. Bryn kött och purjolök i lite matfett. Strö över curry och mjöl. Rör om ordentligt.
  2. Späd med buljongen. Låt det hela sjuda på svag värme under lock i ca 20 min eller tills köttet är mört. Pröva med en sticka.
  3. Smaksätt ev. med salt. Tillsätt grädden. Låt det sjuda upp ytterligare en gång. Skär ananasen i bitar. Lägg ner dessa i grytan. Strö över persilja och servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.