Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Griskarré med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

för den som tycker om ingefära

Ingredienser

Instruktioner

gnid in karren med salt och kryddor lägg den feta sidan upp på ett stekgaller över en långpanna häll lite vatten i långpannan stek i ugn vid 175 grader i13/4-2 timmar tag ut karren ur ugnen vispa ur långpannan med 2 dl varmt vatten red av skyn med vetemjöl utrört i lite vatten låt såsen koka 3-5 minuter smaksätt med mera kryddor om så behövs tips karren är mycket god kall med varm sås och kokta grönsaker och potatis jag brukar ha brynt potatis äppelmos och råkostsallad till lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.