Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grissini

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Hembakade grissini med svarta oliver. Spröda brödpinnar som passar som drinktilltugg eller på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser och jobba degen i 10-15 min tills den släpper bunkens kanter och känns jämn och fin. Jäs övertäckt med plastfilm ca 1 timme till dubbel storlek.
  2. Dela degen i 40 små bitar och rulla till långa smala pinnar, ca 30 cm, på mjölad bänk. Lägg på plåt med bakplåtspapper och jäs övertäckt med kökshandduk i ca 45 min. Pendla dom med olivolja Zeta Casa Di Luca Intenso och grädda ca 10 min i 250 graders värme tills dom blivit gyllenbruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.