Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grodpudding

(1 kommentar)  
Grodpudding Grodpudding
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Klassisk grodpudding är ett recept med långa anor från efterkrigstiden! Detta recept är dock en modifierad variant för att fungera bättre som en modern efterrätt. Ät och njut.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en ugnsäker form med matfettet. Bered formen med ströbrödet i kanterna och bottnen. Sprid ut gelégrodorna i botten av formen. Knäck äggen i en bunke, blanda med mjölken tills vätskan får en gulaktig färg. Häll ägg- och mjölkblandningen över grodorna. Värm upp ugnen till 175 grader och grädda puddingen i mitten av ugnen i 30 minuter.

Kommentarer (1)

  • Anderstam 11 januari 2013

    Provade grodpudding när vi skulle få barnfrämmande. Gjorde dem i portionsformar. Vi vuxna tyckte dom var lite smaklösa. Men barnen älskade dem. Så det gemensamma betyget stannar på 4. Lägger även in 1 bild på portionsformen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.