Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön ägglåda med kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad och och god rätt som kan ätas varm eller kall.

Ingredienser

Instruktioner

Tina spenaten i förväg och låt den rinna av i sil. Eller tina den i kastrull och låt spadet koka in. Koka upp mjölken och låt den svalna. Vispa sönder äggen, blanda i den avsvalnade mjölken, saltet och spenaten till en jämn smet. Häll den i en väl smord ugnssäker form. Grädda mitt i ugnen, ca 30 minuter i 175 grader tills äggstanningen stelnat. Stek den skivade kasslern hastigt i het panna ca 1 minut på varje sida. Lägg upp den i rad på den nygräddade ägglådan och servera med en fräsch grön sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.