Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön ärtkräm med grillade pilgrimsmusslor

 
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ärtorna i en kastrull och häll på vin och buljong. Sjud under lock ca 5 min. Tillsätt crème fraichen och mixa till en puré. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
  2. Skeda upp purén lätt ljummen i portionsglas.
  3. Strax före servering: Grilla musslorna i en grillpanna ca 1 min på var sida, vänd bara en gång.
  4. Toppa glasen med musslorna (ev på en tandpetare), dill och tunt skivad rödlök. Servera genast med en klick pepparrotsvisp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.