Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön ärtröra med pepparrot

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rörigt

Ingredienser

Instruktioner

Koka ärtorna i lättsaltat vatten i ca 3 min. Spola kallt och låt dem rinna av. Mixa ärtor och gräslök och rör ner kesella, salt och pepparrot.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • karlgunnarpeter 26 augusti 2008

    Vad äter man till detta?

  • monza96 16 april 2009

    Verkar som kalasgod röra till grönsaksstavar. ska testas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.