Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön ärtsoppa med Mozzarella och Macadamia.

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jag som älskar ärtor är som frälst. Krämig ärtsoppa med en smältande mozzarella, kan det bli bättre?!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp ärtorna i en kastrull med vatten och buljong.
  2. Smula ner mozzarellan i en matberedare eller en mixer.
  3. När ärtorna är mjuka så häller du av vattnet (låt några matskedar vatten vara kvar med ärtorna) och så häller du över dem på mozzarellan, tillsätt nötmjölk och örtsalt och mixa tills du fått en slät soppa.
  4. Toppa sedan med hackade nötter!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.