Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb och billig soppa till vardags som enkelt piffas upp med pepparrotscrème och räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krama vätskan ur bladspenaten. Fräs den i olja tillsammans med finskuren purjolök och vitlöksklyftan.
  2. Häll över fiskbuljongen och vinet. Koka upp och sjud några minuter. Tillsätt osten, Ajvar och grädde, därefter fisken skuren i tärningar. Koka upp. Sjud i några minuter, tillsätt dillen och smaka av med salt och peppar. Red med Maizena utrört i vatten.
  3. Blanda crème fraiche med riven pepparrot och salt. Servera soppan med en klick pepparrotscrème och några räkor på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.