Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god vegetarisk variant på lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och strimla purjolöken eller skala och grovhacka löken. Fräs den i smör i en gryta. Skär tomaterna i bitar. Rör i tomater, tomatpuré, buljongtärning, grädde, salt, peppar och basilika. Låt såsen koka upp. Varva grönsakssås, lasagneplattor och keso i en smord och ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • evanil3 8 november 2008

    Helt underbar,kan ätas med en köttbit.

  • evanil3 8 november 2008

    Helt underbar,kan ätas med en köttbit.

  • anmawa 7 mars 2009

    Sonen kom hem med det här receptet från hemkunskapen och det blev en klar favorit. Jag tog bara en purjolök och så använde vi örtsalt istället. Tog också och bytte ut chilisåsen mot 1/2 dl ketchup, men det gör jag nog inte nästa gång. Nästa gång tar jag nog i morötter och vitlök också. Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.