Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lasagne behöver inte bestå av köttfärs och ostsås. Den här är ett vegetariskt tillbehör som bara läggs ihop och inte gratineras alls. Jag har den ofta till fiskrätter men den är också bra till ljust kött som kyckling eller kalkon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka lasagneplattorna enligt förpackningen och låt rinna av. Tina spenaten och hetta upp den i en kastrull. Blanda sedan ner osten, smaksätt med muskot och salt. Låt precis bara bli varmt.
  2. Skiva tomaterna. Lägg en lasagneplatta på en tallrik. Skeda på lite spenat och lägg skivad tomat ovanpå. Lägg nästa lasagneplatta överst och toppa med pesto.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.