Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön pesto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att göra sin egen pesto är väldigt lätt och mycket roligare att både äta och bjuda på! Suveränt gott att vända ner i nykokt pasta och sen är det bara att drösa på med lite färsk parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv osten.
  2. Hacka basilikan grovt och häll ner i osten.
  3. Häll i 1,25 dl olivolja, pinjenötterna och lite salt.
  4. Mixa ihop till en grov smet i mixer eller med stavmixer. Smaka av och tillsätt ev. lite mer salt.
  5. Klart!
  6. Receptet går att dubbla, trippla osv. Håller sig en vecka i kylen om man häller över lite olivilja och täcker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • soccermum 20 juli 2011

    Så lätt - så underbart gott! :P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.