Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön rissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset mjukt i saltat vatten i ca: 20 min. Häll av i ett durkslag och skölj riset i kallt vatten. Skär sparrisen i bitar, behåll knoppen hel, och blanchera den hastigt i saltat vatten.
  2. Blanda riset med grönsakerna. Blanda samman ingredienserna till dressingen och rör ner den i salladen.
  3. Mitt tips: Tycker du inte om ärter så går det lika bra med paprika eller majs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.