Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Finns förstås en hel del varianter på denna underbara sås. Frysta örterna använder jag på vintern, krukorna använder jag på sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, salt, peppar, senap, majonnäs, vitlökspulver i en mixer/matberedare. Om du använder de frysta örterna häller du i dem i crème fraiche-blandningen och blandar väl. Om du använder de färska örterna så hackar du dem lite först innan du har ner dem i mixern/matbereraden.
  2. Låt stå någon timme innan du äter. Kan med fördel göras dagen före.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.